Garantievoorwaarden

Er geldt 2 jaar garantie op de door WENQ geleverde Doormatic deurautomaten, met uitzondering van fouten en/of gebreken ontstaan door ondeskundig gebruik, montagefouten, nalatigheid of toedoen van derden. De garantieperiode gaat direct na levering van de artikelen in en geldt niet voor de (meegeleverde) accu.

Reparaties worden door WENQ beoordeeld en uitsluitend bij WENQ uitgevoerd. U heeft het eerste jaar garantie op de onderdelen (excl. accu) en het reparatieloon. Het tweede jaar alleen op de onderdelen (excl. accu).  Let op, de retourzending naar WENQ voor reparatie is voor uw eigen risico en rekening!

Retourneren

Indien u artikelen retour wilt sturen verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met WENQ via telefoonnummer Tel.:+31 (0)24 355 39 05 of via e-mail klantenservice@draaideurautomatisering.nl. In onderling overleg zullen wij dan bepalen of  retourname van toepassing is en de verdere procedure bepalen.

Retourzendingen worden alléén geaccepteerd als de artikelen in de ongeopende originele verpakking ongebruikt, onbeschadigd en compleet worden geretourneerd binnen 2 werkweken na aflevering.

Let op, de retourzending naar WENQ is voor uw eigen risico en rekening!

Contact

WENQ
Thijmstraat 45
6531 CM Nijmegen
Nederland

T: +31 (0)24 355 39 05
E: info@draaideurautomatisering.nl
W: draaideurautomatisering.nl