Onderdeel van WENQ

Geen dag is hetzelfde, maar ook de oplossingen die onze klanten zoeken zijn dat niet. WENQ heeft jarenlang ervaring op het gebied van woningcommunicatie en automatiseringstechniek. Wij hebben veel ervaring en kennis op het gebied van draaideurautomatiseringen en zijn altijd op naar innovatieve producten.  Als uitgangspunt hebben wij altijd “keep it simple”.  De Doormatic sluit daar perfect op aan als dé nieuwe en  innovatieve manier om binnendeuren te automatiseren. Een draaideurautomaat die volledig zelf te monteren is past helemaal bij deze tijd en bij de denkwijze van WENQ.

wenqlogo

Meer over WENQ

WENQ verbindt mens en techniek in woon-, werk- en zorgomgeving.

Wij bieden hierin oplossingen die aansluiten op de mens, van bewoner tot zorgprofessional en van familie en vrienden tot mantelzorger. Op het gebied van woningcommunicatie en automatiseringstechniek ontwikkelen wij nieuwe technologieën of zetten wij bestaande techniek in. Maar van grootschalig tot kleinschalig project, de mens staat altijd centraal, de techniek en het omgaan hiermee is alleen een middel om een doel te bereiken.

WENQ adviseert, realiseert, beheert en innoveert op het gebied van woningcommunicatie en automatiseringstechniek.

Bezoek ook de website van WENQ of bel naar 024-3553905.

drive_medical_logo

 

Drive Medical

WENQ is door Drive Medical geselecteerd om in Nederland de Doormatic te verkopen en service en onderhoud te verlenen.

Drive Medical, gevestigd in Isny im Allgäu in Baden-Württemberg, is een van de toonaangevende producenten en aanbieders van hoogwaardige hulpmiddelen voor bad, douche en wc. Daarnaast bieden wij innovatieve producten op het gebied van mobiliteit aan. Drive Medical is anders dan de doorsnee aanbieder van hulpmiddelen: gevarieerder, onconventioneler, flexibeler en sneller!

Als een van de leidende producenten van onder meer badliften kan Drive Medicalterugkijken op een succesvolle bedrijfsgeschiedenis en talloze innovaties. De Doormatic is zo’n innovatie die eind 2013 op de markt is gebracht en nu ook in Nederland gemakkelijk verkrijgbaar.

Contact

WENQ
Thijmstraat 45
6531 CM Nijmegen
Nederland

T: +31 (0)24 355 39 05
E: info@draaideurautomatisering.nl
W: draaideurautomatisering.nl