1. Wat is de Doormatic?

De Doormatic is een automatische deuropener voor binnendeuren. Hij is gemakkelijk zelf te installeren en te gebruiken. Daarnaast is de doormatic deurautomaat flexibel toe te passen op bijna elke binnendeur. Voor specifieke toepassingen op buitendeuren kunt contact opnemen met WENQ, bel 024-3553905.

2. Hoe wordt de Doormatic geïnstalleerd?

De Doormatic wordt binnen een paar minuten op vrijwel elke binnendeur gemakkelijk en zonder gereedschap geïnstalleerd. Een speciale plakverbinding zorgt voor een goede en stevige verbinding van de automaat aan de deur.

3. Waar kan de Doormatic geïnstalleerd worden?

De Doormatic kan worden toegepast op vrijwel alle deuroppervlakten en vloertypen. Aan welke kant de Doormatic wordt gemonteerd is afhankelijk van een eventuele deurdrempel. Als er geen drempel aanwezig is dan kunt u zelf een deurzijde kiezen.

4. Hoe komt de Doormatic aan stroom?

De Doormatic krijgt zijn energie van een accu of via een vaste spanningsnet aansluiting (230 Volt). De batterij hoeft, afhankelijk van gebruik, maar ongeveer 1 keer per maand opnieuw worden opgeladen.

5. Voldoet de Doormatic aan alle wettelijke eisen?

De Doormatic is een Low-Energy Product volgens de EN16005 en kan worden gebruikt en geïnstalleerd in niet-publiek gebied zonder aanvullende maatregelen.

6. Hoe wordt de Doormatic bediend?

De Doormatic wordt geactiveerd door licht te duwen of te trekken aan de deur (Push & Go), via een afstandsbediening of met een bewegingssensor. Op maat gemaakte besturingen zijn ook mogelijk, zoals een elleboogschakelaar, Buddy Button of uw huistelefoon. Neem contact op met WENQ voor alle mogelijkheden.

7. Hoe snel en hoe ver gaat de deur open?

De snelheid van het openen en sluiten van de deur is vrij instelbaar. U kunt kiezen uit meerdere snelheden en wachttijden tot 60 seconden voor het openen en sluiten. De openingshoek is vrij instelbaar, afhankelijk van uw wensen.

8. Is de Doormatic veilig?

De Doormatic is uitgerust met een krachtbegrenzer en een obstakeldetectie. Als de deur tegen u aan komt stopt hij direct en zal weer terug gaan. De deur blijft daarna gewoon functioneren als gebruikelijk.

9. Wat krijgt u meegeleverd bij de Doormatic deurautomaat?

De Doormatic, accu, oplader, montageplaat, 1 afstandsbediening (RF), deurstop, installatieset, kleefstrips, schoonmaakdoekjes en een Nederlandstalige handleiding.

10. Hoe wordt de Doormatic in gebruik genomen?

1. Inschakelen 2. Inleren 3. Gebruiken! Er is een korte leercyclus nodig om de draaiweg van de deur in te leren. Daarna is binnen een aantal seconden, met de volledig automatische configuratie, de deur te gebruiken. De Doormatic kan dan direct gebruikt worden.

11. Is de Doormatic aan te passen aan persoonlijke wensen?

Het is zeer eenvoudig om de instelling van de Doormatic individueel aan te passen. U kunt bijvoorbeeld de sluittijd (wachttijd) aanpassen, of de snelheid van het openen en sluiten. Daarnaast kan WENQ voor uw ook andere deur- en woningaanpassingen leveren, neem hiervoor contact op met WENQ.

12. Meer vragen?

Bel tijdens kantooruren naar WENQ: 024-3553905. Of stuur een e-mail naar info@draaideurautomatisering.nl

Contact

WENQ
Thijmstraat 45
6531 CM Nijmegen
Nederland

T: +31 (0)24 355 39 05
E: info@draaideurautomatisering.nl
W: draaideurautomatisering.nl